BATMAN / MERKEZ - AKOBA ORTAOKULU

Nis

Geleneksel oyunlarımız olan Liderini Bul ve Mangala oynayarak öğrencilerimiz keyifli dakikalar geçirdi.

Nis

Okulumuzda düzenlenen futobol turnuvasında birinci olan takımı tebrik ediyoruz. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. İşte törenimizden bize kalan anılar. Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü programımız.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi mart ayı faaliyeti olan ‘Mesnevi’den Hikayeler’den alıntılar panomuz.

Mrt

7/A sınıfı öğrencilerimizle İngilizce dersinde kendi davetiyelerimizi oluşturduk ve bunları öğretmenlerimizle paylaştık.

Mrt

7.sınıf ayna ve merceklerde ışığın toplanmasını gözlemledik.

Mrt

7. Sınıf öğrencilerimizle demir tozu,tuz ve kahveyi kullanarak karşımların fiziksel yöntemlerle ayrılması deneyleri yaptık. Yaparak yaşayarak öğreniyoruz.

Mrt

5. Sınıf öğrencilerimizle Fen Bilgisi dersinde ışığın doğrusal yollarla yayılımını keşfettik.

Ock

8. sınıf öğrencilerimize trafik kuralları eğitim semineri Merkez Karakol Komutanlıgında görevli trafik ekipleri tarafından verildi.

Ock

8. sınıf öğrencilerimize meslek tanıtımı semineri Dr. Selahattin Hocamız tarafından verildi.

Ara

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan dilimizin zenginlikleri projesi okullarda yapılacak söz varlığı zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanıması ile düşünce dünyasının geliştirmeye amaçlamaktadır. Bu kapsamda yapılan pano çalışmamız

Ara

7.Sınıf öğrencilerimizle “Hac İbadeti ve Önemi “konusu bağlamında maket çalışmaları yaptık